Izjava o privatnosti

Izjava o privatnosti

Obvezujemo se zaštititi privatnost korisnika i sigurnost osobnih podataka koje ostavljaju preko ove web stranice.

Informacije koje prikupljamo i kako ih koristimo?

Našu web stranicu možete posjetiti bez otkrivanja osobnih podataka o sebi. Ne prikupljamo osobne podatke o vama (ime i pojedinosti o kontaktu) osim ako dobrovoljno pošaljete podatke preko kontakt obrasca, registracijskog obrasca, obrasca za kupovinu itd.) i time date privolu na prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka u navedene svrhe. Svi osobni podaci koriste se isključivo za svrhu radi koje su prikupljeni i za koje je dana privola. Privolu za obradu osobnih podataka mogu dati osobe s navršenih 16 godina ili više, dok za osobe mlađe od 16 godina privolu može dati roditelj ili skrbnik. Prikupljene podatke nećemo ni na koji način učiniti dostupnima neovlaštenim trećim osobama, osim u zakonom propisanu svrhu. Svi podaci se brišu nakon prestanka svrhe za koju su prikupljeni, a najkasnije po isteku svih zakonskih obveza povezanih s čuvanjem osobnih podataka.

Vaše informacije dijelimo s ovlaštenim vanjskim servisima:
– Google Inc.
Google prikuplja informacije na našoj web stranici pomoću naše upotrebe usluge Google Analytics. Google koristi ove informacije, uključujući IP adrese i podatke iz kolačića, radi poboljšanja usluge i korisničkog iskustva. Informacije s Googleom dijele se na anonimnoj osnovi. Da biste saznali više o tome koje informacije Google prikuplja, kako upotrebljava te informacije i kako kontrolirati informacije poslane Googleu, pogledajte stranicu partnera Googleovih pravila o privatnosti.

Informacije koje se automatski prikupljaju na našoj web stranici

Automatski prikupljamo informacije u log datotekama poslužitelja, kao što je vaša IP adresa, vrsta preglednika, stranice za preusmjeravanje / izlazak i operativni sustav. Koristimo ove informacije kako bismo upravljali našim web stranicama i našim tehničkim rješenjima, razumjeli kako se posjetitelji kreću kroz našu web stranicu i usluge te da poboljšamo vaše iskustvo dok koristite naše web stranice i usluge.

Pristup i ažuriranje vaših osobnih podataka

Naš korisnik u svakom trenutku ima sljedeća prava:

  • pravo na pristup podacima i uvid u podatke
  • pravo na informiranost o obradi osobnih podataka
  • pravo na prenosivost podataka
  • pravo na povlačenje privole
  • pravo na podnošenje prigovora
  • pravo na ispravak i promjenu osobnih podataka u slučaju kad su podaci nepotpuni ili netočni
  • pravo na brisanje u slučajevima kao što su prestanak svrhe obrade, povlačenje privole ili u slučaju podnošenja prigovora

Sigurnost vaših osobnih podataka

Za sigurnost podataka poduzimamo odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere za zaštitu vaših osobnih podataka od neovlaštenog ili nezakonitog postupanja s njima i od njihovog slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja. Kod davanja vaših osobnih podataka preko naše web stranice informacije se šalju putem interneta pomoću zaštićenih protokola.

Nazad na vrh