Okolina

Okolina

Apartmani OAZA u Jadranovu smješteni su u zelenom šumarku koji oduševljava svježinom u najtoplijim danima. Savršeni mir narušava jedino pjev ptica kojeg odjednom počinjete biti svjesni. Takva okolina osigurat će potpuni i nesmetani odmor.
.
Do mora i osvježenja na plaži možete stići šetnjom (stepenice!!! – dobro će doći za vraćanje kondicije) ili automobilom cestom za otprilike isto vrijeme. Kristalno čisto more, mjesna plaža sa zabavnim sadržajima ili usamljene uvale i kamene ploče možete izabrati prema osobnim željama.

Poželite li žamor, restorane, kafiće, disko i zabavu, sve možete pronaći u blizini.

Udaljenost od mora 300 m Udaljenost od centra 350 m
Udaljenost od restorana/caffe-bara 100 m Udaljenost od trgovine 200 m
Udaljenost od bankomata 250 m Udaljenost od pošte 200 m
Udaljenost od ambulante  9 km Udaljenost od disco-cluba 9 km

Uz odmor podrazumijeva se dobro jelo i piće. A što može biti bolje od roštilja ili riba na gradelama. Poslužite se sami. Roštilj i drva na raspolaganju su za Vaše potpuno uživanje.

U ugodnoj hladovini okruženi zelenilom i cvijećem odmarajte oči, duh i tijelo, Napunite “baterije” za nove radne zadatke.

Parking u hladu+Internet, TV-SAT, klima +
Tuš u dvorištu+Perilica rublja, glačalo+
Grill u dvorištu+Zamrzivač+
Bicikli+Stolni tenis+
Kućni ljubimci+Pikado+

Za rekreaciju u Jadranovu na raspolaganju su bicikli, a u dvorištu stolni tenis i pikado.

Ako vam dosadi plaža i kupanje priuštite si izlete pa posjetite nacionalne parkove, parkove prirode, povijesne i kulturne znamenitosti na sat ili dva ugodne vožnje u okolici Jadranova. Vidi Dnevni izleti

Nazad na vrh